ACZ DEZENFEKTAN GENEL BİLGİLER

ACZ DEZENFEKTAN Gaziantep Üniversitesi ve Teknopark partnerliği ile özellikle yaşadığımız pandemi döneminin etkileri göz önüne alınarak geliştirilmiş İÇİLEBİLİR ANTİBİYOTİK ÖZELLİKLERE DE SAHİP HİÇBİR KİMYASAL İÇERMEYEN BİR EL VE YÜZEY DEZENFEKTANIDIR.

Ürünümüz dezenfektanlarda yaygın kullanılan asit ve türevleri, alkol ve türevleri, paraben ve benzeri hiç bir zararlı içeriği terkibinde bulundurmaz.

Ağız ve diş enfeksiyonlarında gargara tarzı kullanımda çok etkilidir. Ağızdaki bakteri ve virüsleri imha etmekle kalmayıp bu mikroorganizmaların sebep olduğu yara ve tahribatları da tedavi eder.

Ayrıca içilebilir özelliği ile hafif mide hastalıkları ve semptomlarında teskin edici etkisinin yanısıra soğuk algınlığı, grip, vücut kırgınlıkları gibi yaygın rahatsızlıklarda rahatlatıcı ve tedavi edici etkiye sahiptir.

Alkol, paraben ve başka hiç bir kimyasal içermediği için el ve vücutta dezenfekte etkisinin yanı sıra rahatlatıcı, nemlendirici, yumuşatıcı ve onarıcı etkiye sahiptir.

Yazımıza eklediğimiz Gaziantep Üniversitesinin Mikrobiyoloji Laboratuvarının yaptığı test ve analizlerinin dezenfektanımızın etkili olduğu bakteri türleri ile ilgili bu görseli incelerseniz; hiç bir kimyasal ve zehirli asit türevi içermeyen böyle bir ürüne eminiz ki hem hayret edecek hem de hayran kalacaksınız.

Yaşadığımız pandemi sürecinde el ve cilde uygulanan zehirli dezenfektanların sebep olduğu deri hastalıkları ve tahrişleri pandemi ile yarışır derecededir. Bu sebeple maske ve mesafenin yanısıra olmazsa olmaz nitelikteki birinci ve en etkili koruyucu tedbir, çok rahatlıkla diyoruz ki ACZ DEZENFEKTANIDIR.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir