ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI -GENEL BİLGİLER-

 

ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI NEDİR?
Acz İnovasyon ve Ar-Ge tarafından üretilen bir Enerji Tasarruf Cihazıdır.

  ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI’NIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Şua Elektrik Tasarruf Cihazı ihtiyaç duyulan kurulu güce göre özel tasarlanan Çevirici Motor, Alternatör, Akü, Sabitleyici ve Düzenleyici Özel Elektronik Devre, İnverterler ve Kontrol Panosundan oluşmaktadır.

Sistemde kullanılan bütün cihazlar özel olarak modifiye edilmiştir. Uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu ince hesaplarla maksimum verim alınacak şekilde dizayn edilmiştir. İlk etapta üretilen 6.8 kva gücündeki prototip testleri başarıyla geçmiştir.

  ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI’NIN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ NASILDIR?
Enerji tasarruf cihazımız; şebekeden çektiği güçle bünyesinde bulunan 0.75 kw’lık Çevirici Motoru döndürerek, aynı şaft üzerinde tam balansla bağlı olan Alternatörümüze 500 rpm’de 3 kw’lık elektrik üretim imkanı sağlamaktadır.
Üretilen bu elektrik Alternatör Voltaj Regülatöründen sabitlenerek 33 amperlik iki adet Jel Aküyü şarj etmektedir.
Aküden de özel olarak tasarladığımız Akıllı Dağıtıcıyla İnverterlere ölçülü bir şekilde dağıtılarak 220V 50Hz olarak cihazların kullanımına temiz ve sabit bir şekilde sunmaktadır.

  NEDEN AKÜ KULLANILIYOR?
Şua Elektrik Tasarruf Cihazı Akü kullanılmasının temel sebebi, herhangi bir elektrik kesintisi sırasında bağlı güçlerin belli bir süre daha kesintiden zarar görmeden işlevine devam etmesini sağlamaktır.
Alıcının talebine göre istenilirse akü sistemi çıkartılarak doğrudan Alternatörden alınan enerji düzenlenerek inverterlere dağıtılabilmektedir.

  ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI NASIL BİR AVANTAJ SUNUYOR?
Adından da anlaşılacağı gibi sistemimiz tamamen elektrik tasarrufu için tasarlanmış bir cihazdır.Örneğin; evlerde kullandığımız %60 enerji tasarruflu A+++ buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, klima vb. gibi cihazların yaptığı tasarrufu, kendisine bağlı olan bütün sistemlere kendi içerisinde uygulamaktadır.
Ayrıca Şua Magic Power 5 kva’dan başlayarak 1000 kva’ya kadar tek parça kurulabilmektedir.
Bunun yanı sıra 1000 kva üzerine bağlantılı şekilde sınırsız kva kurulabilmektedir.

  ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI % (Yüzde) KAÇ ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR?

ACZ İnovasyon ve Ar-Ge Merkezi olarak ürettiğimiz prototipte yaptığımız uzun süreli testler ve ölçümler sonucunda Şua Elektrik Tasarruf Cihazımız ”Minimum %60” enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Bu ortalama 10.000 TL faturası olan bir iş yerine ”Maksimum 4.000 TL” fatura gelmesi demektir.

  ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZIN ŞEBEKEYE YADA BAĞLI OLDUĞU CİHAZLARA HERHANGİ BİR ZARARI VAR MI?

6.8 kva’lık prototipin tam yükle yapılan testlerinde Watmetreyle giriş-çıkış güçleri, Dijital Multimetreyle Voltaj ve akım giriş-çıkış değerleritek tek ölçülerek ”Power Factorü” (cosfi<1) hesaplanmış ve hiçbir sıkıntı çıkmamıştır.
Ayrıca cihazımızın çıkışı inverterden sağlandığı için için şebekeden olan harmonikler dahi olmamakta 220V 50Hz sabit vermektedir.
Böylece hiçbir cihaza yada şebekeye zarar vermemektedir.

 

One thought on “ŞUA ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI -GENEL BİLGİLER-

  1. Bu cihaz şuan aktif kullanılabilirmi kullanilabilirse nasıl ulaşım sağlıyoruz fiyati nedir bu konular ile ilgili bilgi verirmisiniz telefon numaram 544 293 64 54

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir